Over Ons
Je bent hier: Startpagina / Over Ons
Over Ons

Turkije staat bekend als een van 's werelds snelst groeiende economieën. Het is een land waar traditioneel vakmanschap en moderne industrie naast elkaar bestaan. Er wordt volop gebouwd, gemoderniseerd en geïnvesteerd, wat de interesse in Turkije sterk doet toenemen, met name onder Nederlandse ondernemers. De handel, zowel import vanuit als export naar Turkije, is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen, en de vooruitzichten voor de toekomst zijn zeer veelbelovend.

Echter, het is belangrijk op te merken dat sommige ondernemers aarzelen. Dit kan te maken hebben met onbekendheid met de taal, de zakelijke cultuur en de complexe wet- en regelgeving van Turkije.

Bij ons vindt u de juiste begeleiding voor uw stappen in de Turkse markt. Wij hebben kantoren in zowel Nederland als Turkije en beschikken over een uitgebreid netwerk in beide landen. Daarnaast hebben we diepgaande expertise op het gebied van zowel authentieke Nederlandse als Turkse food- en non-foodproducten. Als u vragen heeft met betrekking tot Turkse wet- en regelgeving, hebben we een Turkse jurist in ons team om u te assisteren met uw juridische vraagstukken op het gebied van ondernemingsrecht. Waar andere handelspartners hun diensten beperken, gaan wij verder. Wij zijn uw full-service handelspartner.

Dutch Turkish Trade is een dynamisch adviesbureau dat staat voor service, kwaliteit, diversiteit en flexibiliteit. Wij bieden advies op verschillende gebieden, waaronder het oprichten van een bedrijf in Turkije, payrolling, marktonderzoek en juridisch advies. Onze focus ligt op het bieden van de juiste begeleiding voor uw stappen in Turkije; u kunt van ons niets minder verwachten. Samen met onze gedreven medewerkers zorgen we ervoor dat uw producten en diensten succesvol op de Turkse markt worden geïntroduceerd.

Bel ons voor gedetailleerde informatie