Over Ons
Je bent hier: Startpagina / Over Ons
Over Ons

Turkije is een van de snelst groeiende economieën ter wereld. De Turkse economie is een complexe mix van traditioneel vakmanschap en moderne industrie. Er wordt gebouwd, gemoderniseerd en gespendeerd. De belangstelling voor Turkije neemt dan ook fors toe. Zo ook bij Nederlandse ondernemers. Zowel de import vanuit- als de export naar Turkije is de afgelopen jaren toegenomen. De vooruitzichten voor de toekomst zijn veelbelovend. Echter, er zijn veel ondernemers die afhaken. Dit heeft alles te maken met onbekendheid met de taal, de zakelijke cultuur en de wet- en regelgeving.

Wij voorzien u van de juiste begeleiding in uw stap naar Turkije. Wij zijn gevestigd in Nederland en Turkije en hebben een groot netwerk in beide landen. Tevens hebben wij de ruime en diepgaande kennis op het gebied van authentieke Nederlandse en Turkse food en non-food producten. Heeft u vragen over de Turkse wet-en regelgeving? Wij hebben een Turkse Jurist in huis die u helpt met uw juridische vraagstukken op het gebied van ondernemingsrecht. Waar andere handelspartners hun diensten beperken, gaan wij verder. Wij zijn uw full-service handelspartner.

Dutch Turkish Trade is een dynamisch advies bureau. Wij staan voor service, kwaliteit, diversiteit en flexibiliteit. Wij bieden advies op diverse diensten, denk hierbij aan het oprichten van een bedrijf in Turkije, payrolling, marktonderzoeken en juridisch advies. Ons focus ligt bij het voorzien van de juiste begeleiding in uw stap naar Turkije, minder hoeft u niet te verwachten van ons. In samenwerking met onze gepassioneerde medewerkers worden uw Producten en/of Diensten succesvol op de Turkse Markt geïntroduceerd.

 

 

Bel ons voor gedetailleerde informatie