Interim Management
Je bent hier: Startpagina / Onze Diensten
Interim Management
Interim Management

Levert uw bedrijf in Turkije voldoende rendement?

Veel eigenaren van Europese bedrijven klagen over het stroef verlopen van de groei van hun bedrijven in Turkije. Ze treffen hun managers vaak niet aan op het bedrijf. Twijfelachtige afspraken met onderaannemers zetten velen aan het denken. Op tijd actie ondernemen is dan vereist. Onze interim managers zijn gespecialiseerd in het vlot trekken van Europese bedrijven in Turkije. Zij kennen de pijnplekken in de organisatie maar ook de vaak onlogische volgorde in de werkprocessen.  Er wordt hard gewerkt maar niet efficiënt.  Daar komen wij in beeld. We leggen niet alleen de problemen bloot maar komen ook met een concrete oplossing met een stappenplan dat we voor u begeleiden. Vaak beginnen we met eenvoudige QuickScan waar we op hoofdlijnen al aangeven wat er beter zou kunnen. Het is dan aan u of u dit door ons wilt laten invullen. Succes verzekerd!

Hoe werken wij?

Interim management is voor ons met mensen werken. Zij zijn het voornaamste kapitaal in een bedrijf. Na het stellen van doelen en het optimaliseren van de processen kunnen de verbeterpunten worden geprioriteerd wat leidt tot een efficiëntere productie. Mensen staan daarin steeds centraal. Elke stap in het proces is transparant voor de medewerkers. Zij gaan beseffen hoe zijzelf een onderdeel zijn van het verbeterproces en gaan zich daar mede verantwoordelijk voor voelen. Succes wordt beloond. Dat is onze aanpak. Dit werkt. Dit is onze jarenlange praktijkervaring. We hebben ervaring in het reorganiseren van bedrijven en het maakt niet uit of deze uit 15 of 1500 medewerkers bestaat. Samen met u bepalen we het benodigde budget en het tijdspad met daarin te behalen mijlpalen met telkens go/no go momenten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

https://dutchturkishtrade.nl/img/im2.jpg

 

Voor verdere vragen kunt u ons bereiken  info@dutchturkishtrade.nl , +31 (0) 88 808 78 16 of vul onze Contact formulier in. U kunt ook gerust langskomen voor een kopje koffie bij ons op locatie in Nederland, Goudse Rijweg 382, 3031CK, Rotterdam.

Bel ons voor gedetailleerde informatie