Interi̇m Management
Je bent hier: Startpagina / Onze Di̇ensten
Interim Management
Interim Management

Haalt uw Europese bedrijf in Turkije voldoende rendement?

Veel Europese bedrijfseigenaren ervaren moeilijkheden bij het realiseren van groei in Turkije. Vaak ontbreekt het aan aanwezigheid van hun managers op locatie, en twijfelachtige overeenkomsten met onderaannemers. Het is cruciaal om snel actie te ondernemen.

Onze interimmanagers zijn gespecialiseerd in het revitaliseren van Europese bedrijven in Turkije. Zij begrijpen niet alleen de knelpunten in de organisatie, maar ook de onlogische werkprocessen. Er wordt weliswaar hard gewerkt, maar niet altijd even efficiënt. We identificeren niet alleen de problemen, maar bieden ook concrete oplossingen met begeleiding via een stappenplan. Vaak starten we met een eenvoudige QuickScan waarin we op hoofdlijnen aangeven waar verbeteringen mogelijk zijn. De keuze om dit verder door ons te laten uitwerken ligt bij u.

Wij geloven dat mensen het meest waardevolle kapitaal zijn in elk bedrijf. Onze aanpak begint met het stellen van doelen en het optimaliseren van processen, met de centrale focus op mensen. Door verbeterpunten te identificeren en prioriteiten te stellen, leiden we tot een meer efficiënte productie. We zorgen ervoor dat elke stap in het proces transparant is voor alle medewerkers. Op die manier beseffen zij hoe ze zelf deel uitmaken van het verbeterproces en voelen ze zich medeverantwoordelijk voor het succes. In onze aanpak staat beloning centraal.

Onze ervaring, opgebouwd over vele jaren, omvat reorganisaties van bedrijven, ongeacht of ze 15 of 1500 medewerkers hebben. Samen met u bepalen we het benodigde budget en het tijdschema, met duidelijk gedefinieerde mijlpalen en regelmatige go/no go-momenten.

Hoe werken wij?

Interim management is voor ons met mensen werken. Zij zijn het voornaamste kapitaal in een bedrijf. Na het stellen van doelen en het optimaliseren van de processen kunnen de verbeterpunten worden geprioriteerd wat leidt tot een efficiëntere productie. Mensen staan daarin steeds centraal. Elke stap in het proces is transparant voor de medewerkers. Zij gaan beseffen hoe zijzelf een onderdeel zijn van het verbeterproces en gaan zich daar mede verantwoordelijk voor voelen. Succes wordt beloond. Dat is onze aanpak. Dit werkt. Dit is onze jarenlange praktijkervaring. We hebben ervaring in het reorganiseren van bedrijven en het maakt niet uit of deze uit 15 of 1500 medewerkers bestaat. Samen met u bepalen we het benodigde budget en het tijdspad met daarin te behalen mijlpalen met telkens go/no go momenten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

https://dutchturkishtrade.nl/img/im2.jpg

 

Voor verdere vragen kunt u ons bereiken  info@dutchturkishtrade.nl , +31 (0) 88 808 78 16 of vul onze Contact formulier in. U kunt ook gerust langskomen voor een kopje koffie bij ons op locatie in Nederland, Goudse Rijweg 382, 3031CK, Rotterdam.

Bel ons voor gedetailleerde informatie