Payrolli̇ng
Je bent hier: Startpagina / Onze Di̇ensten
Payrolling
Payrolling

Payrolling is een vorm van personeelsdienstverlening waarbij uw bedrijf zelf personeel werft en behoudt, terwijl u tegelijkertijd de operationele zaken uitbesteedt. In dit model neemt de payrollwerkgever de verantwoordelijkheid voor alle werkgever gerelateerde verplichtingen op zich, waardoor u volledig wordt ontzorgd. Onze gespecialiseerde dienstverlening staat klaar om de salarisadministratie en het juridische werkgeverschap voor uw medewerker over te nemen.

De voordelen voor uw bedrijf zijn:

  • Administratieve rompslomp: U wordt bevrijd van tijdrovende administratieve taken.
  • Risicobeheer: De verantwoordelijkheid voor werkgeversrisico's verschuift naar de payrollwerkgever.
  • Flexibiliteit: U behoudt de flexibiliteit bij het aannemen en behouden van personeel. Onze experts begrijpen de complexiteit van deze processen en staan klaar om uw bedrijf te ondersteunen. Onze diensten zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een soepele personeelsafhandeling en naleving van alle regelgeving.

Voor verdere vragen kunt u ons bereiken  info@dutchturkishtrade.nl , +31 (0) 88 808 78 16 of vul onze Contact formulier in. U kunt ook gerust langskomen voor een kopje koffie bij ons op locatie in Nederland, Goudse Rijweg 382, 3031CK, Rotterdam.

Bel ons voor gedetailleerde informatie