Juridische Advies
Je bent hier: Startpagina / Onze Diensten
Juridische advies
Juridische advies

Het is van groot belang tijdens het doen van zaken dat alle relevante processen zo soepel mogelijk worden uitgevoerd, waarbij ondernemers juridisch advies kunnen inwinnen op verschillende gebieden. Denk aan bedrijfsvestigingen, handelsovereenkomsten, zakelijke partnerschappen, belastingaanvragen, werk- en verblijfsvergunningen. Deze dienen vaak gerealiseerd te worden bij je eerste handel gerelateerde stappen in Turkije.

Juridische problemen komen regelmatig voor bij ondernemers die willen uitbreiden naar een internationale markt. De oorzaak hiervan is vaak het verschil in business cultuur en taal barrières. Het opzetten van een sterke juridische infrastructuur is dus van essentieel belang. Dutch Turkish Trade consulting kan hierbij een belangrijk rol spelen. Dit dankzij ons deskundige team van advocaten en financieel adviseurs waarmee we samenwerken in Turkije. Minimaliseer of elimineer toekomstig risico! 

Ondersteuning bij juridische afwikkelingenjur

Het niet voldoen aan uw verwachtingen of het niet nakomen van  afspraken door gebrek aan communicatie tussen u en uw Turkse handelspartner zal vaker voorkomen dan je verwacht. Het starten van een juridisch traject zal veel tijdverlies en onnodige kosten met zich mee brengen.

Wij bieden verzoeningsdiensten aan om een oplossingsgerichte communicatie tussen de desbetreffende partijen tot stand te brengen zonder een formeel juridisch proces te starten. Door het voordeel van parallel werken met ons hoofdkantoor in Istanbul zijn wij in staat ter plaatste inspecties uit te voeren. Als basis gelden de gemaakte commerciële afspraken tussen alle partijen die onderzocht worden om van daaruit een passende oplossing voor te stellen.

Commerciële schulden

In het geval van commerciële geschillen die niet tussen de partijen zelf kunnen worden opgelost kan een juridische procedure worden opgestart. Ons team van deskundige advocaten die internationale juridische bevoegdheden hebben voeren deze professioneel uit.

Op het moment dat er een aanvraag wordt ingediend gaan wij direct aan de slag.

  • Inning van uw vordering op de schuldenaar in buitenlandse bedrijven
  • Terugbetaling van handelsschulden eisen
  • Schadevergoeding, betaling en opvolging van schadekosten organiseren
  • Vervulling van de wettelijke procedure voor uw claims voor verlies en schade, bijvoorbeeld in het geval dat geëxporteerde goederen defect zijn gebleken
  • Voorkoming van mogelijke schade middels inspecties.

Voor verdere vragen kunt u ons bereiken  info@dutchturkishtrade.nl , +31 (0) 88 808 78 16 of vul onze Contact formulier in. U kunt ook gerust langskomen voor een kopje koffie bij ons op locatie in Nederland, Goudse Rijweg 382, 3031CK, Rotterdam.

Bel ons voor gedetailleerde informatie