Juri̇di̇sch Advi̇es
Je bent hier: Startpagina / Onze Di̇ensten
Juridisch advies
Juridisch advies

Efficiënt Zaken Doen met Onze Juridische Ondersteuning
In het zakendoen is het van cruciaal belang dat alle relevante processen zo naadloos mogelijk verlopen. Ondernemers moeten op verschillende gebieden juridisch advies kunnen inwinnen, zoals bij bedrijfsvestigingen, handelsovereenkomsten, zakelijke partnerschappen, belastingaangiften en werk- en verblijfsvergunningen.

Bij het uitbreiden naar een internationale markt, zoals Turkije, kunnen juridische problemen zich vaak voordoen. De oorzaken hiervan liggen vaak in culturele verschillen en taalbarrières. Het opzetten van een solide juridische infrastructuur is dan van vitaal belang. Wij kunnen hierbij een essentiële rol spelen dankzij ons deskundige team van advocaten en financiële adviseurs waarmee we in Turkije samenwerken. Minimaliseer of elimineer toekomstige risico's!

Ondersteuning bij Juridische Afwikkelingen:
Vaak komt het niet voldoen aan verwachtingen of het niet nakomen van afspraken voort uit een gebrek aan communicatie tussen u en uw Turkse handelspartner. Dit kan vaker voorkomen dan u verwacht. Het opstarten van een juridisch proces leidt vaak tot tijdsverlies en onnodige kosten.

Wij bieden bemiddelingsdiensten aan om een oplossingsgerichte communicatie tussen betrokken partijen te bevorderen zonder dat een formeel juridisch proces gestart hoeft te worden. Dankzij de mogelijkheid om samen te werken met ons hoofdkantoor in Istanbul, kunnen we ter plaatse inspecties uitvoeren. We baseren ons op de commerciële afspraken die tussen alle partijen zijn gemaakt om een passende oplossing voor te stellen.

Commerciële Geschillen:

Wanneer commerciële geschillen niet direct tussen de partijen zelf kunnen worden opgelost, kan een juridische procedure worden gestart. Ons team van deskundige advocaten met internationale juridische expertise voert deze procedures professioneel uit.

  • De inning van vorderingen bij buitenlandse bedrijven
  • Het eisen van terugbetaling van handelsschulden
  • Het organiseren van schadevergoedingen, betalingen en opvolging van schadekosten
  • Het volgen van wettelijke procedures voor claims voor verlies en schade, bijvoorbeeld in het geval van defecte geëxporteerde goederen
  • Het voorkomen van mogelijke schade door middel van inspecties.

Voor verdere vragen kunt u ons bereiken  info@dutchturkishtrade.nl , +31 (0) 88 808 78 16 of vul onze Contact formulier in. U kunt ook gerust langskomen voor een kopje koffie bij ons op locatie in Nederland, Goudse Rijweg 382, 3031CK, Rotterdam.

Bel ons voor gedetailleerde informatie