Marktonderzoek
Je bent hier: Startpagina / Onze Diensten
Marktonderzoek
Marktonderzoek

Turkije is van oudsher een sterke handelspartner van Europa. De afgelopen decennia zijn de zakelijke relaties tussen Turkije en West-Europa nog verder uitgebreid. Toch aarzelen veel Nederlandse ondernemers om de stap naar Turkije te zetten. Dit heeft alles te maken met onbekendheid met de taal, de zakelijke cultuur en de wet- en regelgeving. Zonde, want er zijn volop zakelijke kansen op de Turkse markt. Dit is het moment waar wij als professionele consultant in het spel komen. 

Wij verrichten voor u een gedetailleerd marktonderzoek, waarbij we potentiële klanten identificeren en de noodzakelijke communicatie bruggen faciliteren. , Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat uw merk/product succesvol in de Turkse markt gelanceerd wordt. Wat kunt u verwachten als u kiest voor ons markt onderzoek?  

  1. Database met potentiële klanten gebaseerd op analyses van betrouwbare bronnen. 
  2. Promotie van uw product/bedrijf bij de desbetreffende doelgroep, waarbij alle ondernomen acties aan u gerapporteerd zullen worden.
  3. Presentatie van uw diensten en/of product technische informatie, documenten, certificaten en eigenschappen zodra er onderhandelingen plaatsvinden met potentiële klanten. Doel: creëren van een holistische presentatie van uw product en bedrijf. 
  4. Persoonlijke ondersteuning door het organiseren van customerevents in ons kantoor in Istanbul. Doel: creëren van vertrouwen en het versterken van zakelijke relaties met de klant.
  5. Productlancering van uw product/bedrijf op de Turkse markt. 

Voor verdere vragen kunt u ons bereiken  info@dutchturkishtrade.nl , +31 (0) 88 808 78 16 of vul onze Contact formulier in. U kunt ook gerust langskomen voor een kopje koffie bij ons op locatie in Nederland, Goudse Rijweg 382, 3031CK, Rotterdam.

Bel ons voor gedetailleerde informatie