Marktonderzoek
Je bent hier: Startpagina / Onze Di̇ensten
Marktonderzoek
Marktonderzoek

Zakelijke Kansen Ontdekken in Turkije: Wij Brengen U Dichterbij Succes

Al eeuwenlang is Turkije een krachtige handelspartner van Europa. In de afgelopen decennia hebben de zakelijke banden tussen Turkije en West-Europa zich verder verdiept en uitgebreid.

Desondanks aarzelen veel Nederlandse ondernemers nog steeds om de stap naar de Turkse markt te zetten. Dit komt vaak door een gebrek aan vertrouwdheid met de taal, de zakelijke cultuur en de complexe wet- en regelgeving. Het is zonde, want de Turkse markt biedt een schat aan zakelijke kansen die voor het grijpen liggen.

Wij nemen de leiding in het uitvoeren van een grondig marktonderzoek voor u. Ons doel is om niet alleen potentiële klanten te identificeren, maar ook de noodzakelijke communicatiebruggen te bouwen die uw succes in Turkije kunnen verzekeren. Wij staan garant voor een succesvolle lancering van uw merk of product op de Turkse markt. Wat kunt u verwachten als u besluit ons marktonderzoek in te zetten?

Ons Marktanalysepakket omvat:

  1. Database met Potentiële Klanten: Gebaseerd op zorgvuldige analyses van betrouwbare bronnen, bieden wij u een database met potentiële klanten die nauwkeurig zijn afgestemd op uw doelgroep.
  2. Effectieve Promotie: Wij nemen de taak op ons om uw product of bedrijf effectief te promoten bij de relevante doelgroep. Alle acties die we ondernemen, worden nauwgezet gerapporteerd, zodat u altijd op de hoogte bent.
  3. Complexe Presentatie: Zodra er onderhandelingen plaatsvinden met potentiële klanten, zorgen wij voor een uitgebreide presentatie van uw diensten en/of product. Dit omvat technische informatie, documenten, certificaten en eigenschappen, met als doel een holistisch beeld van uw product en bedrijf te creëren.
  4. Persoonlijke Ondersteuning: We gaan verder dan alleen gegevens verstrekken. Door customerevents te organiseren in ons kantoor in Istanbul, streven we naar het opbouwen van vertrouwen en het versterken van zakelijke relaties met uw potentiële klanten.
  5. Geslaagde Productlancering: Ons ultieme doel is om uw product of bedrijf met succes te introduceren op de Turkse markt. Met onze diepgaande kennis van de lokale markt, kunnen we u begeleiden naar een effectieve en indrukwekkende productlancering.

Met ons team van experts en ons streven naar excellentie, kunnen we uw zakelijke ambities vertalen naar tastbare successen op een markt vol potentieel.

Voor verdere vragen kunt u ons bereiken  info@dutchturkishtrade.nl , +31 (0) 88 808 78 16 of vul onze Contact formulier in. U kunt ook gerust langskomen voor een kopje koffie bij ons op locatie in Nederland, Goudse Rijweg 382, 3031CK, Rotterdam.

Bel ons voor gedetailleerde informatie